Известие

Collapse
No announcement yet.

Събирам компетентни мнения за POLYTRON 10W40

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Събирам компетентни мнения за POLYTRON 10W40

Алфа ТС 2.0 8V досега е карана с кастрол магнатек доволен съм обаче тая патардия покрай политрона и големия пробег нещо ме блазнят но искам мнения от колеги които са карали с такова а не слухове

Само ти не беше питал за компетентните мнения относно политрона
    Това излезе с търсачката.
    156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
    Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Който се инетересува и му стиска да сложи ПОЛИТРОН-МТЦ добавката ето ви фактите-АЛФА 155 2.0ТС 8v- на 200000 и кусур километри карана 3 год. с КАСТРОЛ МАГНАТЕК 10W40 към 9000 км с това масло сложих прословутата добавка И-не забелязах утихване на двигателя, то че ми тракат повдигачите е ясно няма станат нови обаче вървежа полудя да ли е от компресия ли кво незнам обаче стана по пъргава и на бензин и на газ -маслото беше кафеникаво след 100км взе още да почернява дано да почиства както я хвалят тая добавка .За 10 дни нивела нее мръднал . Другия месец слагам масло-ПОЛИТРОН 10W40 и пак ще пиша

Comment

дай отзиви, като покараш!

Даването на газ, води до пристрастяване!
        Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
        Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

новини???

Даването на газ, води до пристрастяване!
          Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
          Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

За колегата незнам,но аз сложих добавка политрон и мотора поотихна в тихите и стана по-безшумен във високите обороти ( от 4000 нагоре). Засега има истина в думите за тези продукти,ще покарам и ако е ок ще сложа и масло такова.
            EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
            EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
            NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

Тъй преди месец и половина се наканих да сложа политрон 10-40 нивела нее мръднал и сутрин не тракат подигачите като загрее позатракват но най важното каето забелязах и с добавката по рано и се убедих че не халюцинирам е че двигателя работи на по ниска температура вместо на 88-89гр както съм и с нов термостат сега работи между 80и 90 гр зве 5-6 драдуса по малко грее и то в големите жеги дето бяха в градско позагрява 89-90 и се вкл перката но мноо рядко повече от 70гр не съм го виждал да загрее а стария кастрол е отивал и на 90-100гр ми тва е ти си решавай
              Last edited by alfa_zlodeo; d.m.y г., 23:42.

Comment

Каква е тая мания да си слагате най-изхаканите масла, дето да се чудиш откъде да си купиш 1л. като ти потрябва?
                Първоначално публикувано от alfa_zlodeo Покажи съобщение
                И-не забелязах утихване на двигателя, то че ми тракат повдигачите е ясно няма станат нови обаче вървежа полудя да ли е от компресия ли кво незнам обаче стана по пъргава и на бензин и на газ -маслото беше кафеникаво след 100км взе още да почернява дано да почиства както я хвалят тая добавка .
                Маслото ако почиства наслагвани мизерии, компресията ще пада, а не обратно. А и след Магнатека едва ли има какво да чисти, не е като да си я карал с М10Д
                sigpic
                156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Ето малко четиво за това масло от Фиат форума:
                  http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=59152
                  Lancia Kappa 2000 5.20 145 h.p. 95 г.
                  Alfa Romeo 156 2,4 JTD 136 h.p. EX

Comment

Working...
                  X